tiistai 10. heinäkuuta 2018

Täysiaikainen

Meidän vauva on nyt täysiaikainen! 37 viikkoa täynnä ja pikkuinen muru on valmiina tähän maailmaan, nyt keräillään enää sitä rasvaa pienen kehon ympärille. Kolme viikkoa, 21 päivää, vaikka äidillä onkin pieni kutina ettei päästä ihan sinne asti - tosin se kutina voi myös mennä ihan mönkään ja muru viihtyykin äidin masussa vielä pitkään.

Mutta on se hassua miten se oma mieli muuttuu, kun vielä muutama viikko sitten sitä harmitteli miten tämä ihana vauvamasu jo pian katoaa, kun taas nyt sitä oltais ihan valmiita lähtemään synnytysosastolle ja samalla luopumaan tästä ylimääräisestä pallosta, joka hankaloittaa kaikkia normaalejakin asioita yöunista puhumattakaan.

Miten mieli onkin niin malttamaton, miten sitä odottaakaan tätä uutta ja niin äärettömän rakasta perheenjäsentä saapuvaksi meidän syliimme. Synnytys toki pikkuriikkisen jänskättää, mutta taitaa iskeä todelliseen tajuntaan vasta kun lähtö koittaa, joka koittaakin jo aivan pian. Vaikka mentäis loppuun asti, on aikaa jäljellä enää kolme viikkoa, joka menee aivan silmissä. Pian hän on täällä, äidin rinnalla kehon tällä puolella, aina.

 Kuva: Kristina Rasanen
 ♥ Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä muisto vierailustasi ❤️