maanantai 19. maaliskuuta 2018

Tyttö vai poika?

Meidän rakenneultra lähestyy ja voin jo hihkaista riemusta, että tällä viikolla! Kolme yötä ja päästään heti aamulla kurkistamaan meidän uutta murua, ja kenties saamme ehkä tietää kumpi täällä äidin masussa oikein asustaa.

Onko aavistuksia, tunteita tai arvausta? No eipä oikeastaan ole. Välillä sitä miettii kumpikohan siellä on, mutta aina sama täysin tietämätön ajatus iskee enkä osaa yhtään aavistaa. Se voi olla tyttö siinä missä poikakin, tuntuu päivä päivältä jännittävämmältä mitä lähemmäs ultraa päästään, kyllähän sitä sukupuolta niin odottaa. Mutta ennen sitä voidaan silti heitellä ilmaan erilaisia arvauksia..

Näitä uskomuksiahan on mielin määrin siinä missä erilaisia leikkimielisiä testejäkin, ja niiden perusteella voi vauva yhä edelleen olla kumpi tahansa. Jos aloitetaan mahan muodosta, vaikka se onkin vielä aika pieni, on se silti täysin edessä aivan kuten esikoisestakin. Mutta se myös lähtee jo kovin ylhäältä, mutta niin lähti esikoisestakin. Mitä siis voimme päätellä tästä, sanoisin ettei yhtikäs mitään.


Syke oli viime neuvolassa korkea pari kuukautta sitten, mutta samoilla viikoilla oli Leevistäkin, tosin nyt kotidopplerilla mitattuna syke on yhä edelleen korkea, voisiko tämä siis viitata tulevaan isin röyhelöhelmaiseen prinsessaan? Vai ainoastaan vauhdikkaaseen masuasukkiin.

Entäs mitä tulee odottavan äidin himoihin? Makea viittaa tyttöön ja suolainen poikaan, no minuapa himottaa molemmat yhtä lailla olotilasta riippuen. Siinä missä makea jäätelö tai iskän avonainen ja tarkkaan nenään tuoksuva karkkipussi saa kielen lipomaan suupieliä, maistuu myös hapan sitruunarahka taivaalliselta siinä missä päivittäin maistuvat suolakurkutkin.


Sanotaan myös, että tyttö vie äidin kauneuden ja tämä näkyy myös naamassa, jatkuva kukinto ja näppylät voisivat toki viitata tyttöön ja tätä samaa ei ollut poikaa odottaessa, tosin juuri nyt tilanne tuntuu rauhoittuneen, vaikka tämän sanoessani taitaa seuraavana aamuna koko leuka kukoistaa. Myös pahoinvointia oli alkuraskaudessa, jota ei myöskään esiintynyt Leeviä odottaessani, mutta kuka tietää.

Tein eilen myös sormustestin, jonka mukaan jos sormus pyörii masun päällä, on pienokainen poika, ja jos sormus heiluu edestakaisin, on pienokainen tyttö. Kummin kävi? No sormus pyöri ja pyöri, joka kerta. Poika siis tulossa jos tähän on uskomista. Ystävä uskoo tyttöön, isimies ei arvaa suuntaan eikä toiseen. Äiti toivoo aavistuksen tyttöä, ja ehkä siksi uskookin päinvastoin poikaan. Entäs te, kumpi meille on tulossa, isille vaaleanpunaiseen puettu pitkätukkainen prinsessa vai äidille toinen pellavapäinen äidin poika? Pian se selviää!

 ♥ Laura

2 kommenttia:

  1. Minä olen kuullut että jos sormus pyörii, se on tyttö! Heiluminen ennustaa taas poikaa ja ainakin meillä tämä piti paikkaansa. Joten povaan teille prinsessaa! -emma

    VastaaPoista
  2. Aijaa! Juuri se mistä itse katsoin testejä luki juurikin noin mitä kirjoitin, mihin sitten on uskomista 😊🙈

    VastaaPoista

Jätä muisto vierailustasi ❤️